Harry Kok

Contactgegevens

Mail: hr.kok10@gmail.com

Telefoon: 06 - 47430135


Portefeuilles

Financiën, ICT, de kernen Nieuwleusen en Oudleusen en het buitengebied Nieuwleusen.


Ik ben Harry Kok, 62 jaar oud en woonachtig in het buitengebied van Dalfsen op de grens met Nieuwleusen. Ik ben geboren en getogen in Leusden en in 1988 samen met mijn vrouw in verband met mijn werk naar het Noorden verhuisd en op dat moment in Dalfsen terechtgekomen waar ik nu inmiddels ruim 33 jaar met heel veel plezier woon. In de jaren dat mijn kinderen op OBS de Tweemaster zaten ben ik actief geweest als voorzitter van de ouderraad en secretaris van de medezeggenschapsraad. Op dit moment ben ik penningmeester van Nieuwleusen Synergy.
 
In het dagelijks leven ben ik op dit moment, na een jarenlange carrière in de ICT dienstverlening, financieel directeur van ZiuZ, een high tech onderneming gevestigd in Gorredijk (Friesland) die op basis van visuele intelligentie producten met maatschappelijke relevantie ontwikkelt en verkoopt..

Ik ben inmiddels 9 jaar actief in de steunfractie van de VVD. Een rol waarin ik in de komende periode de jonge nieuwkomers op de lijst met mijn ervaring wil ondersteunen op het gebied van financiën, ICT en onderwerpen die de kernen en het buitengebied van Oudleusen en Nieuwleusen raken.